Hlavní obsah
Článek

Krize v Ranní show Evropy 2, ze které byla k velké nelibosti Leoše Mareše (48) a Patrika Hezuckého odejita Lucie Šilhánová, rozhodně nekončí. Ty dva to neskutečně rozlítilo, a dokonce naznačovali, že kdo ví, zda i za ně nebude vysílat někdo jiný. K tomu nakonec zatím nedošlo a oba jednali o návratu Lucie i s vedením rádia, ale bezúspěšně. Tak se odhodlali k jinému kroku: svolávají protest!

Oba moderátoři dlouhá léta běžícího nejposlouchanějšího rozhlasového ranního bloku uvedli, že Lucii v týmu považují za nezastupitelnou a s krokem jedné z šéfek stanice se odmítají smířit, i když přiznávají, že na to měla právo.

Svým „superposluchačům“, kteří s nimi každý všední den vstávají už v šest ráno, proto adresovali výzvu, aby v pátek nastoupili před sídlo rádia v pražské Wenzigově ulici a podpořili původní tříčlenný tým Ranní show. A protože mají mimořádně věrné fanoušky, dá se očekávat, že ulice bude minimálně neprůjezdná a hlas lidu bude opravdu slyšet!

„Pokud chcete, aby Ranní show vysílala v sestavě, jak ji znáte, přijeďte v pátek v osm,“ vyhlásili do éteru moderátoři. Asi nikdy v historii se nestalo, aby někdo vyzýval k protestům proti domovskému rádiu, a navíc přímo v jeho vysílání, ale Hezucký s Marešem jinou šanci nevidí.

„Uchýlili jsme se ke kroku, který nikdo z nás nechtěl. Šance na to, že budeme vysílat v původní sestavě, je jen velmi malá, ale plamínek plápolá,” doufají oba v obrat v názoru svých šéfů a v návrat Lucie Šilhánové do rádia.

Reklama

Další články

Načítám