Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku a jednu z vítězek České Miss jsme viděli naposledy před měsícem, a už tehdy se nám zdálo, že má půl roku po narození dcery všechna poporodní kila dole. Ovšem nyní je Iveta Vítová (40) ještě štíhlejší, než jsme ji kdy viděli. A může za to právě její malá Anetka.

"Pochvalovala jsem si, jak mám zlaté miminko, které krásně spinká. Poslední čtyři dny je to ovšem jinak. Spím tak hodinu, než se zase probudí a začne plakat. Asi jí začínají růst zoubky, to zná asi každá maminka. Mám pocit, že jsem za těch pár dnů shodila snad tři kila, jak se nevyspím," prozradila Super.cz Iveta.

Ta se rozhodla udělat si v mateřských povinnostech aspoň na jeden večer pauzu a vyrazila spolu s kamarádkou Kristinou Kloubkovou do jednoho pražského baru. "Vytáhla mne Kristina, tatínek dneska poprvé hlídá, tak jsem zvědavá. Říkal, že doufá, že na koupání v osm už budu doma, ale tady je to v podzemí, telefon nemá signál, tak se možná trochu zdržím," smála se Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám