Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Krimi zpráv Bára Kozáková pořádně prokoukla. Drsná bruneta, která provází událostmi ze světa zločinu, se pustila do hubnutí a cítí se i vypadá mnohem lépe. "Už jsem se sama na sebe nemohla dívat," prozradila Super.cz důvod, proč začala shazovat.

"Když jsem byla před kamerou, snažila jsem se, aby ze mne bylo vidět co nejméně. Byl mě fakt pořádný kus. Takže jsem musela změnit od základů životosprávu," vyprávěla. A recept má celkem jednoduchý, jen to vyžaduje trpělivost a odříkání.

"Přestala jsem jíst smažené, pečivo a sladkosti. Všechna jídla si dělám buď na páře, nebo na vodě s citronem. A jím pětkrát až šestkrát denně," popsala svoji dietu. Jen jednu neřest si ponechala. "Občas si dám sklenici vína, tolik si zase odpírat nechci," smála se.

„Konečně se zase vejdu do šatů, ve kterých jsem se někdy před osmi lety účastnila prvního ročníku soutěže Pretty Woman. A zrovna je mám na sobě,“ prozradila moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám