Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentku nadace Kapka naděje už dlouho neviděl nikdo kromě dětí z motolské nemocnice, pro které připravovala velikonoční program s Michalem Nesvadbou. Když po dlouhé době vyrazila na večírek, byla ovšem Vendula Svobodová (52) nepřehlédnutelná.

"S mým objemem hrudníku mám docela problém, aby mi šaty seděly. Tyhle jsem si koupila v Bratislavě a je pravda, že jejich barva je docela odvážná. Ale prý se bude letos nosit," krčila rameny Vendula, jejíž šaty zářily fluorescenční zelení a žlutí, to záleželo na osvětlení, kterou tlumil jen černý pás látky kolem pasu.

"Ten je zase řasený, takže zakryje nedostatky," smála se Vendula, která ovšem nemá co zakrývat, neboť si poslední roky udržuje velikost třicet šest. To, že zhubla, ovšem nemělo vliv na její poprsí, tudíž je pánové, a nejen oni, mohli obdivovat, neboť Vendula nechala doma pevnou podprsenku a její pětky byly v tenké látce pořádně vidět se vším všudy.

Reklama

Další články

Načítám