Hlavní obsah
Článek

Když dorazili KateWilliamem (41) na oficiální návštěvu k protinožcům, celý svět začal upírat pozornost na aktivity slavného páru, ještě více se ale mluvilo o tom, co měla vévodkyně z Cambridge na sobě.

Pro většinu příležitostí musí Kate striktně dodržovat protokolem předepsaný úbor. Catherine na cestách údajně doprovází královnina stylistka, kadeřnice a také člověk, který zodpovídá za výběr a bezpečnost klenotů. Rozhodně to ale nevypadá, že by měla svázané ruce, ba naopak zůstává vždy svá. Šatník ve světě oblíbené „princezny“ obsahuje luxusní kousky známých tvůrců, ale i věci z konfekce. Možná proto je žhavým tématem nejen bulvárních médií, ale i těch zabývajících se módou.

Budoucí britská královna si vytvořila vlastní rozpoznatelný styl. Díky její štíhlé postavě a dlouhým končetinám na ní nepůsobí vůbec nudně její oblíbené prvky, jako jsou dlouhý rukáv nebo šaty pod kolena. Ona vlastně nikdy nepůsobí neforemně, neboť vždy prozřetelně zvýrazňuje pas. Častými kousky jejího šatníku jsou kabátové šaty, džíny cigaretového střihu a blejzry. Paleta jejích oblíbených barev se skládá z námořnické modré, rudé, zelenkavé nebo bledě modré, ne náhodou se jedná o barvy, které se objevují také na královské vlajce.

Během oficiální návštěvy Nového Zélandu a Austrálie se její smysl pro módu projevil v tom nejlepším světle. Sami se přesvědčte v připravené galerii.

Reklama

Další články

Načítám