Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V závěru oficiální třítýdenní cesty po Novém Zélandu a Austrálii si William (41) a Kate (42) mohli dopřát i o něco nekonvenčnější program, než tomu bylo doposud. Po absolvování nejrůznějších výletů po pamětihodnostech, pamětních a posvátných místech, návštěvách nemocnic a recepcí se ve středu mohli manželé trochu odvázat a osvěžit si mládí.

Na předměstské části Adelaide pojmenované po královně Alžbětě - Elizabeth William s Kate zavítali do hudebního centra pro mládež Northern Sound System, kde si vyzkoušeli, jak by jim to šlo s ‚gramci‘ u mixážního pultu, a zahráli si na dýdžeje. Zatímco Kate se své úlohy zhostila s překvapivou lehkostí, William trochu trpěl a mixování hudby pod vedením osmadvacetiletého dýdžeje Shanea Peterera si vyzkoušel spíš ze slušnosti.

Dvojice ve středu rovněž stihla navštívit centrum pro skateboardisty a milovníky BMX. Na U-rampě ale naštěstí královská návštěva nemusela skotačit. Pouze malý George dostal svůj zaručeně první skateboard. Následně se ještě účastnili malé recepce před odletem do Canberry, kde na ně s chůvou čeká jejich syn.

Reklama

Další články

Načítám