Hlavní obsah
Článek

Andrea Verešová (43) je bezesporu nejvášnivější lyžařkou mezi modelkami. Sjezdovky během zimy brázdila nesčetněkrát a za lyžařskými radovánkami vyrazila do Alp i na jaře, když už u nás zahřměly první bouřky.

V luxusním lyžařském kompletu patřila Verešová opět k největším fešandám na rakouských sjezdovkách. Letošní lyžařskou sezonu si slovenská kráska užívala plnými doušky. Zima sice letos byla na sníh skoupá, ale ve Špindlu a v Alpách, kam Verešová (43) několikrát zavítala, bylo sněhu dostatek.

Po loňském pádu na lyžích, při němž si přetrhala vazy v koleni, to přitom vypadalo, že se Verešová efektním obloučkům na svahu obloukem vyhne. Lyžařská vášeň ale byla natolik silná, že modelka překonala strach, a dnes už zasněžené vrcholky sjíždí jako Alberto Tomba v sukních.

„Náš poslední den na lyžích, už teď je mi smutno,“ napsala na sociální síť pod fotky s tím, že vzácné chvilky volna teď opět skončily a chystá se na řadu přehlídek. „Čekají mě módní dny v Bratislavě, těším se na kamarády, které jsem dlouho neviděla, a samozřejmě na rodinu,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám