Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro si žádá změnu šatníku! Nemusíte se ale zbavovat všech loňských kousků. Stačí šatník osvěžit několika trendy kousky, které ho promění k nepoznání. Vykračujte si prosluněnými ulicemi stylová a sexy!

Astratex.cz: Víc než jen spodní prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděla jste, že na Astratex.cz pořídíte mnohem více než jen spodní prádlo? Na Astratex.cz se můžete obléknout od hlavy až k patě. Objevte s námi žhavé jarní trendy, nechte se inspirovat a nebojte se zazářit. Poradíme vám, co právě letí!

Šaty v retro stylu zdůrazní vaši ženskost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vsaďte letos na retro styl a nechte vyniknout své ženské křivky. Šaty Pam v moderním retro vzhledu zdůrazní pas a díky prošitým liniím perfektně vytvarují postavu. Tento unikátní kousek s kohoutí stopou pořídíte exkluzivně na Astratex.cz, kde najdete další stylové šaty od značky Zaps. Ať už v nich vyrazíte na rande nebo do práce, budete se cítit skvěle!

A co pod šaty?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pod stylové šaty patří krásné prádlo! Ale ne jen tak ledajaké. Vyzkoušejte třeba romantickou podprsenku Delia. Vyšívané detaily, jemně lesklý efekt a něžná lila barva – to pravé pod jarní outfit! Pěnová hmota uvnitř košíčků navíc zajistí bezchybný a plný dekolt. Nezapomeňte sladit s podprsenkou také kalhotky. Budete neodolatelná!

Vybarvěte se!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se oživit svůj šatník a oblékněte pohodlnou halenku ve výraznější barvě. Halenka Annika z lehkého úpletu padne jako ulitá a trendy netopýří rukávy zajistí celodenní pohodlí. Tento stylový kousek od značky Zaps si zamilujete. Decentní zdobení zlatavými kamínky dodá šmrnc každému jarnímu outfitu!

Zaujměte detaily!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzlo tkví vždy v detailech. Důkazem jsou punčochové kalhoty Cypria. Vyměňte je za obyčejné punčocháče a pozorujte tu změnu! Zajímavý detail vytváří iluzi punčoch a působí proklatě sexy. Ozdobní motýlci zaujmou na první pohled a dají vám ten správný jarní nádech. Zapomeňte na nudu a užijte si obdivné pohledy!

Další články

Načítám