Hlavní obsah
Článek

Herečka Julia Roberts (56) konečně promluvila o smrti nevlastní sestry Nancy Motes. Ta spáchala sebevraždu na počátku února tohoto roku a zanechala dopis na rozloučenou, v němž obvinila slavnou hollywoodskou hvězdu a jejich společnou matku, že jsou důvodem jejího zoufalého činu. Julia po dvou měsících konečně promluvila, a to v rozhovoru pro magazín WSJ. Přiznala, že je ze sestřina tragického odchodu zoufalá.

„Někdy se to vleče hodinu za hodinou, ale člověk se musí dívat dopředu. Nikdo si nepřeje, aby se někomu stalo něco ošklivého, ale ve světě se děje tolik tragických, bolestivých a nevysvětlitelných věcí. Ale jako v každé těžké situaci a při každém zoufalství musíme najít způsob, jak tím jako rodina projít. Je hodně těžké formulovat jakoukoli větu na toto téma, když mám hovořit mimo uplakanou náruč své rodiny,“ svěřila Roberts.

Vlastní děti a manžel jsou tím, co dává hvězdě filmu Pretty Woman největší sílu.

„Jakmile jsme si s manželem pořídili děti, dosáhla jsem jistých věcí a cítila jistotu v této sféře svého života. Opravdu jsem cítila velikou radost, když jsem se posunula do této životní fáze, v níž jsem založila vlastní rodinu, byla to upřímná radost,“ svěřila Julia, jež má s manželem Danielem Moderem tři děti, devítiletá dvojčata Hazel Patriciu a Phinnaeuse Waltera a sedmiletého Henryho Daniela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám