Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejznámějších módních fotografů světa Terry Richardson má na triku pořádný skandál. Čelí obvinění ze sexuálního harašení za to, že měl mladé modelce Emmě Appleton nabízet focení do časopisu Vogue za soulož s ním. U Emmy se však fotograf, kterému už pózovaly před objektivem mnohé celebrity filmového, modelingového i hudebního nebe, přepočítal. Místo toho, aby kývla na práci snů pro každou modelku, neslušný návrh možná i nerada ‚proflákla‘.

Ačkoli Richardson nařčení popřel, na veřejnost prosákla dokonce i písemná komunikace mezi oběma aktéry, která hovoří ve prospěch modelky. Na její stranu se rovněž postavilo vedení amerického vydání časopisu Vogue, které oznámilo, že do budoucna ‚neplánuje‘ s fotografem další spolupráci.

V textové zprávě odeslané z Richardsonova mobilního telefonu do chatu na modelčin profil na sociální síti stálo: „Jestli se se mnou vyspíš, rezervuji ti focení pro Vogue v New Yorku.“

Appleton zprávu pobaveně sdílela s přáteli, a přestože ji po chvíli smazala, její znění se rozšířilo po internetu jako virál. Terry text označil za falešný, ale modelka tvrdí, že věří v jeho autenticitu, ale nikomu tím nechtěla způsobit problémy a jejím záměrem rozhodně nebylo zviditelnění.

Reklama

Další články

Načítám