Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Iveta Bartošová (†48) se o víkendu hned dvakrát ukázala národu v televizi. Asi chtěla dát najevo, že je v pořádku, ale jen ona asi nevidí, že je to přesně naopak. Je vyhublá na kost a hlavně její mluva je poznamenaná čímsi podivným, snad opět pošramocenou psychikou. Zpěvačka se nyní ozvala Super.cz. Co nám tvrdí o svém trápení?

Že by snad rovnou přiznala, že má teď těžké období (už opět ruší koncerty) a že bojuje o to, aby se z něj dostala, to jsme po letitých zkušenostech s touto kontroverzní a labilní slavnou ženou opravdu nečekali.

Vše pořád dokola přičítá již historickému stomatologickému zákroku (každý jiný by už byl stokrát fit, Iveta ale ne).

„Ta operace zubů a kostí byla nutná a než se to spraví, pár měsíců to trvá. Byl to velký operační zásah. Každý má nějaké nemoci. A nejsem robot,“ vysvětluje útlum ve své kariéře i to, proč podobně utlumeně vypadala na videu.

Že by snad s její psychikou bylo něco v nepořádku, to samozřejmě ani náhodou přiznat nechce. Jen novináři jí prý ničí život. Opět tvrdí, že je má neustále před domem. Jenže to buď špatně vidí, nebo jí takovou zvláštnost našeptávají, protože to není pravda. „Je mi z toho na zvracení,“ dí Bartošová, která si bohužel zase našla důvod, proč se litovat.

A přestože se celý národ děsí jejího vzhledu, ona sama se vnímá tak, jako by byla v té nejlepší formě. „Kvůli té operaci jsem zhubla, můžu jen polévky a kaše. To je ideální dieta. Cítím se výborně. Není to se mnou špatné, i když by si to možná mnozí přáli,“ dodává. Kéž by měla pravdu!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám