Hlavní obsah
Článek

Proslavil se jako moderátor, ale dnes ho živí herectví. Exmanžel Simony Krainové Bořek Slezáček (56) se objeví v neobvyklé divadelní roli. V Divadle Artur si v rámci představení Dívčí válka zahraje panice Ctirada. A světe, div se, prý je mu role panice ušita přímo na míru!

„Role panice Ctirada je velká výzva. Je to ale ňouma a nesouloží, takže je to vlastně o mně. Navíc je to oproti roli Michala v Dětech ráje, což byla hlavní role, mnohem menší kláda, ale velmi zábavná a jsem za ni moc rád. Strašně se u toho bavím, navíc se super lidmi,“ popisuje své nové angažmá Slezáček, který dřív zápasil s kily navíc, dnes má ale zpět skvělou figuru.

A jak se vlastně k nové roli dostal? „Jako ke všemu. Jako slepý k houslím. Ale vážně. Když se píše Bořek Slezáček, tak vždy s přídomkem moderátor, což je legrační. Já nemoderuju už spoustu let. Věnuju se výhradně herectví a hudbě a práci v neziskovém sektoru. Rolí v divadle je teď zaplaťpánbůh dosti a já dělám to, co mě baví. A to je velké životní vítězství. Tedy pro mne a vlastně i mou rodinu určitě,“ míní Slezáček, který si navíc zahraje i v nové hře Svaté neřesti.

„Jsem moc rád, že jsme se s Bořkem dohodli. Je určitě vítaným oživením a také přínosem pro celý soubor,“ pochvaluje si novou spolupráci principál divadla Jindra Kriegel. Slezáčka diváci uvidí mimo jiné i na Letní scéně Galerie Harfa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám