Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) na sobě pracuje a již měsíc tvrdě maká ve fitness centru, také si hlídá stravu díky krabičkové dietě. I rok po porodu syna Quentina má stále kila navíc. Výsledky se pomalu dostavují. Přesto ji doběla vytočil jeden kamarád, který ji nazval zápasnicí sumo.

"Hodně mě to naštvalo a ranilo, protože na sobě poslední dobou hodně makám. Čtyři týdny už držím dietu a cvičím, mám o tři centimetry méně na bocích, v pase, ale i v oblasti prsou. Mám dole tak čtyři kila. Pepa mi říká, že se mu ztrácím," řekla Super.cz Ornella na křtu nové aplikace pro chytré telefony.

Před pár dny se ukázalo, že exmanželka jejího partnera Pepy Kokty nechala jejich syna Kristiana přejmenovat. Je z něj Kristian Partyš, prý aby se jménem Kokta nebyl již nijak spojován. Co na to říká Ornella? "Pepovi to samozřejmě jedno není. I kdybychom se my dva rozešli, tak bych Quentina nepřejmenovala. Přijde mi to zbytečný. Ale jiný člověk, jiný názor. Mě se to ale netýká, proto k tomu nic víc říkat nebudu," dodala Štiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám