Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme potkali herečku Janu Synkovou alias magistru Kudlákovou z Byl jednou jeden polda nebo bábu Horáčkovou z Babovřesek, měli jsme pocit, že se opět zhmotnila pověstná rudá záře nad Kladnem, i když Poldovka už má své nejzářnější doby dávno za sebou. Ale přeliv Synkové nám ji tedy neskutečně připomněl.

"Červený přeliv si dávám každé jaro, jinak nosím zrzavou, ale tentokrát to můj kadeřník trochu přehnal. Ovšem říkal, že se aspoň neztratím v davu," krčila rameny Jana Synková, která spolu s kolegy ze Studia Ypsilon Janem Schmidtem a Janem Jiráněm přišla na pražskou vinici svaté Kláry pokřtít nová místní vína.

Už za čtrnáct dní čeká Synkovou natáčení další části Babovřesek. "Ze začátku by mě vůbec nenapadlo, že to bude tak úspěšné a natočí se tolik pokračování. Ale těším se, zvlášť když začínáme v Turecku. Zápletku přesně nevím, ale baby by měly vyhrát zájezd, a ukáže se, že jde o potápěčský kurz," prozradila.

"Pod vodu mě ale nikdo nedostane. Mám šest a půl dioptrie, a tak bych vůbec nic neviděla. Přinejhorším se aspoň na břehu nasoukám do neoprenu. To bude pohled," smála se Synková.

Reklama

Další články

Načítám