Hlavní obsah
Článek

Loňská Česká Miss a aktuální Miss desetiletí Gabriela Kratochvílová (34) se musela přestěhovat z bytu, který dostala za vítězství v soutěži krásy, a konečně si mohla vybrat bydlení tak, jak jí vyhovuje. "Samozřejmě si nemůžu stěžovat, že jsem měla rok bydlení bez starostí, ale vždycky jsem chtěla mít velkou kuchyni," řekla Super.cz.

"To jsem si splnila, když jsme si vybrali pronájem bytu v Karlíně. Není to nic obrovského, 1+1, ale kuchyni mám parádní a hlavně mi vedle linky nestojí postel," naznačila, že v missí garsoniéře o výměře 32 metrů čtverečních to bylo trochu stísněnější.

"Ale zase to bylo v Hloubětíně, kam jsem se dobře dopravovala MHD. To holky, které vyhrály letos, budou muset opravdu jezdit vyhraným vozem," dodala. Sama totiž upřednostňuje tramvaje a metro. Auto taky mám, ještě rok bude moje, ale jezdím s ním spíš u našich na Vysočině," vysvětlila.

Gábina si nemůže stěžovat, že by jí po konci panování a odevzdání korunky ubyla práce. "Mám jí pořád dost a hlavně mě čekají státnice na vysoké škole. Mám je naplánované na srpen, jen musím ještě dopsat diplomovou práci," upřesnila. A také ji čeká radostná událost v rodině. "V červnu se bude vdávat moje sestra a půjdu jí za svědka," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám