Hlavní obsah
Článek

Nádherná herečka Marie Málková byla léta tváří hlavně puberťáky milovaného pořadu České televize Game Page. Ti kolikrát ani netušili, jakou hru to zrovna v magazínu ohlašuje, zato dopodrobna zkoumali každičký centimetr jejího těla. Podívejte se na její čerstvé fotky. Tváří se cudně a má na sobě šatičky nevinné dívky, ale i tak jí to zatraceně sekne!

Fanoušci na internetu o téhle krasotince stále dokola vedli sáhodlouhé diskuze a zakládali jí fankluby. Pořadu už je dávno konec, Marii ale zdaleka ne. Teď dostala šanci objevit se ve filmu o Janu Saudkovi Fotograf aneb: Dámy, radím vám ke klidu…! režisérky Ireny Pavláskové.

A nehraje žádnou imaginární osobu. Super.cz by si vsadil (a její ohoz i zvlněné vlasy to jasně naznačují), že má představovat Sáru Saudkovou, s níž se její bývalý druh nerozešel v dobrém.

Ve snímku je popsaný také Saudkův spor s ní a s jejím přítelem, Janovým synem Samuelem, ohledně negativů. Proto by autoři ani po mučení nepřiznali, že Málková si zgustne právě na Sáře a na nikom jiném. Obava z právních sporů je zkrátka velká.

Super.cz se zúčastnil prvního dne natáčení. Jana Saudka hraje Karel Roden, který fotografovi moc podobný není. Zato Marie alias Máša, jak jí počítačoví pařmeni láskyplně přezdívají, jako by svému předobrazu z oka vypadla. I při vší úctě k Sáře si však troufáme tvrdit, že má na rozdíl od ní trochu větší šmrnc a mnohem větší, muži tolik obdivované poprsí…

Související témata:
Masa

Reklama

Další články

Načítám