Hlavní obsah
Článek

Vlaďka Erbová (42) na někoho asi může působit jako namyšlená fiflena, která je navíc s Tomášem Řepkou pro peníze (ten to ale onehdy jasně vyvrátil), kdo ale dobře zná její charitativní činnost, začne si o této krátkovlasé a krásně obdařené modelce možná myslet něco jiného. Ta teď pro potřeby získání finančních prostředků pro onkologické pacienty sundala podprsenku a nechala se nafotit nahoře bez. Jak jí to sluší, můžete posoudit ve fotogalerii.

„Tyto snímky se pořídily v lehce odvážnějším duchu, protože mají pomoci dobré věci, a bohužel vím dobře, že budou mít větší úspěch u partnerů, kteří nám pomáhají podporovat onkologicky nemocné pacienty, než kdyby šlo o fotky z reálného prostředí našeho charitativního záměru. Ty si do kanceláře nepověsí, provokativní Vlaďku Erbovou ano, takže budeme moci pomáhat více konkrétním rodinám,“ říká Vlaďka.

Zvětšené fotografie se pod patronátem jejího občanského sdružení Vlaďka dětem budou dražit na akci s názvem Benefiční Písecký víkend módy, který v tamním městě u slavného Kamenného mostu proběhne třiadvacátého a čtyřiadvacátého května.

„Tahle pomoc je pro mě srdeční záležitost. Snažíme se plnit konkrétní přání dětí, které jsou kvůli svému onemocnění dlouhodobě hospitalizované na hematoonkologických odděleních,“ vysvětlila.

A její kolegyně Jana z občanského sdružení k tomu přidává: „Od ostatních nadací se ta naše liší tím, že Vlaďka zná děti a rodiče do jednoho jménem. Jezdí za nimi a už ji berou jako svou tetu. O této její druhé tváři přitom mnoho lidí nemá ani páru. Občas jde do pomoci ostatním na úkor své rodiny i vztahu, ale zvládá to a já ji za to moc obdivuji,“ svěřila se spolupracovnice Erbové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám