Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po první vítězce Hlasu ČeskoSlovenska, slovenské zpěvačce ukrajinského původu Ivanně Bagové (21), se po jejím vítězství slehla zem.

Teď však o sobě energická blondýnka opět dává vědět! Natočila zbrusu nový videoklip Vráť sa späť a pravidelně vystupuje. Tomu, kdo  pravidelně sledoval první řadu Hlasu, ale nemohlo ujít, že štíhlá blondýnka přestala hlídat tukové zásoby a viditelně přibrala.

Svou oplácanou postavu v negližé, za kterou by se nemusela stydět ani Ewa Farna ve své nejobjemnější formě, vystavila na odiv ve zmiňovaném klipu. Na poněkud šokující záběry, které mají do cudné blondýnky hodně daleko, nechala zpěvačka aspoň trochu zapomenout během vystoupení v Karlových Varech.

V červených šatech s průsvitnou krajkovou sukní měla do něžné dívenky z Hlasu opravdu hodně daleko.

V modelu s absencí jakéhokoliv vkusu zbytečně zvýraznila kila navíc a vypadala spíše jako nepovedená dcera rozmazlené carevny. Přesto udělala mnohem lepší dojem než v klipu, kde by si ji nezaujatý pozorovatel mohl splést s vykonavatelkou nejstaršího řemesla.

Reklama

Další články

Načítám