Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá Paris Hilton (43) je po roce opět single, tentokrát však rozchod překvapivě nevzešel z její strany, ale od partnera Cy Waitse. Ten se totiž nedokázal smířit s životem celebrity. Rozchod tak prý Paris dost těžce zkousává a jen těžko se s ním smiřuje, informoval deník Daily Mail.

„Rozešli se. Je to smutné. Paris na něm záleží a myslí si, že je to skvělý člověk,“ řekl na adresu Waitse kamarád Paris.

Třicetiletá dědička hotelového impéria se s Waitsem, který je majitelem klubu v Las Vegas, začala scházet na jaře 2010 krátce poté, co se rozešla s televizní hvězdou Douglasem Reinhardtem. Cy se za Paris postavil i vloni v srpnu, kdy byla v Las Vegas zatčena kvůli držení kokainu. V únoru pak Hilton oslavila s Waitsem své třicetiny, k nimž od něj dostala luxusní žlutý sportovní vůz značky Lexus.

Alergický byl však Waits především na dotěrné paparazzi, kteří bohatou Paris pronásledují téměř na každém kroku. V dubnu se dokonce obořil na jednoho z fotografů natolik, že jej museli uklidňovat bodyguardi.

„Cy zjistil, že je příliš těžké žít s Paris a být stále v centru pozornosti. To je to, co způsobilo jejich rozchod. Nebylo to žádné drama, ale nevyšlo to. Zůstali přáteli,“ potvrdil důvod rozpadu vztahu další zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám