Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ještě před dvěma lety byla Denise Richards atraktivní ženou, jejíž sexy křivky vynikly na filmovém plátně i při pózování v bikinách. Dnes je ovšem na bývalou manželku Charlieho Sheena opravdu smutný pohled.

Hvězda bondovky Jeden svět nestačí je posedlá štíhlými křivkami, ale její vyzáblá postava už přijde málokomu přitažlivá. Denise Richards totiž přišla nejen o pár přebytečných dekagramů, ale také o svalovou hmotu, která z ní v minulosti dělala jednu z nejatraktivnějších hereček. Jejímu kouzlu podlehl dokonce i vyhlášený znalec ženské krásy Charlie Sheen, s nímž má Denise dcery Sam (10) a Lolu Rose (8). Manželství slavného páru ovšem skončilo v roce 2006 rozvodem.

Na Denise Richards je dnes žalostný pohled nejen kvůli vyčnívajícím kostem, ale známá herečka to přehání i s opalováním, ať už přírodním či umělým. V tomto směru jí může konkurovat snad jen solární panel Sisa Sklovska, která si také libuje v oranžových odstínech.

Denise Richards v únoru oslavila 43. narozeniny, ale její tělo působí podstatně starším dojmem. Při pohledu na její snímky v bikinách z roku 2012 je opravdu smutné vidět, kam až ji hubnutí přivedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám