Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě žádná česká hvězda neměla takovou kliku, aby ji vyfotil známý fotograf světových celebrit, jako jsou Daniel Craig, Jude Law, Colin Firth anebo kráska z Hunger Games Jennifer Lawrence. A teď se Matt Holyoak ujal děvčat z kapely 5Angels, která se stále více prosazuje v Británii. Holky díky němu vypadají úžasně.

Zvláště při focení v přiléhavých šatech se ale holky dost styděly. Uvolnit se, to prý bylo fakt těžké. "Pan fotograf byl úžasný, měl s námi neskutečnou trpělivost. Bylo to dost náročné, fotilo se celý den, kolem nás lítalo dvacet lidí, to jsme fakt ještě neviděly kvůli jednomu focení. Skoro jsme si samy nemohly dojít na záchod, jak s námi pořád někdo chodil," svěřily.

"Dost jsme se bály, jaký bude pan fotograf, věděly jsme s holkama, že fotil opravdu velké hvězdy, tak jsme si nejdřív říkaly, co tady děláme my, ale měly jsme strašný respekt," dodala Angee. "Nakonec to byl ale fakt pohodový člověk. Vyprávěl nám, jak třeba fotil Jamese Bonda - Daniela Craiga, jak je to úplně skvělý chlap, neskutečný profík," přidala se Vendy. "Nebo Jennifer Lawrence, ta prý byla úžasná, jen pořád běhala na záchod, tak dost vyrušovala," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám