Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Linda Finková už skoro dva roky žije s manželem Richardem Genzerem (57) odděleně, a stejně jako on už má dávno nového partnera. Toho také konečně ukázala ve společnosti. Vždycky tvrdila, že partner Milan Večes nemá čas nikam chodit kvůli pracovním povinnostem.

Nyní se ale společně objevili na představení muzikálu Adam a Eva, a dokonce i bez problémů zapózovali fotografům. Linda se pořádně vyfikla, dokonce jsme ji měsíc před šestačtyřicátými narozeninami viděli snad poprvé v mini.

"Říkala jsem si, že džíny nebo tepláky, které nosím obvykle, se na takovou příležitost nehodí. A našla jsem jedině tyhle šaty. Ale když má člověk krásné nohy, může si to dovolit," smála se. "Ne, to je legrace. Ale myslím si, že to není tak hrozné," dodala.

Na Adamovi a Evě sice byla Linda jako divačka, čeká ji ale jiný muzikál. "Budu hrát ve Sněhové královně a také jsem se pustila do činohry v divadle Pavla Trávníčka (73)," upřesnila.

Nemohli jsme se nezeptat na to, co říká na kauzu, kdy si podle médií kolega jejího manžela Richarda Genzera z Partičky, herec Michal Suchánek (58), začal románek se sestrou jeho milenky. Na kameru k tomu nic říct nechtěla. A to, co řekla po jejím vypnutí, se nedá bez pár teček publikovat. "No, holky roz...daly Partičku," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám