Hlavní obsah
Článek

Režisér Jiří Adamec (76) s manželkou Janou a dětmi Danielem a Jasmínou si letos užili pořádně netradiční Velikonoce. Svátky trávili na dovolené v Egyptě. A muži v rodině odletěli z Čech pořádně vybavení, pomlázky schovali do kufru.

"Když jsem se na Velikonoční pondělí probudila, u postele stáli moji dva chlapi Daník a Jirka a v rukách drželi skutečné pomlázky zdobené barevnými stuhami jako někde na jihu Moravy. Samozřejmě jsem neutekla, nešlo to. Bolelo to jen málo," prozradila Super.cz Jana Adamcová (52).

"Samozřejmě vypadaly Velikonoce jinak než v Praze, ale určitě nelitujeme. Daník si vyšlehal i babičku, která je tady s námi, a samozřejmě i sestřičku Jasmínku. A na tom mu záleželo nejvíc. Potom jsme si užívali teplého moře a sluníčka. Velikonoce sice neobvyklé, ale super!" dodala moderátorka.

Dovolenou v Egyptě mají Adamcovi oblíbenou. Vyrážejí do Hurghady každoročně. "Podařilo se nám nepodlehnout mediálním kampaním a na Egypt jsme nezanevřeli, ani když se nonstop píše a mluví o tom, jak je v Egyptě údajně nebezpečno. Zjistili jsme, že je tady "nebezpečno" jako všude jinde, a k tomu jsme na celém světě nenašli místo, kde by byl lepší poměr mezi cenou a kvalitou. Jsme tady již popatnácté a kromě léta, kdy nedáme dopustit na Chorvatsko, žádný rok Egypt nevynecháme. Kdo tady nebyl, prohloupil," dodala Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám