Hlavní obsah
Článek

Říká se, že věk je jen číslo. Pokud jde o lásku, nehraje žádnou roli. Doug Anthony Hutchinson (51), známý především jako představitel sadistického dozorce Percyho Wetmora ve filmu Zelená míle, si toto pořekadlo vzal jistě k srdci, když dobýval srdce začínající country zpěvačky Courtney Alexis Stodden. Té je pouhých 16 let. S mladičkou atraktivní blondýnkou se Hutchinson minulý měsíc v Las Vegas dokonce oženil.

Herec se pochlubil s novou manželkou na svých webových stránkách a také na Facebooku. Tam napsal: „Doug Anthony Hutchinson a Courtney Alexis Stodden se v pátek 20. května 2011 v půlnoci stali mužem a ženou v kapli The Little Chapel of Flowers v Las Vegas, Nevada. Pan a paní Hutchinsonovi spolu žijí šťastně a usadili se v jejich domě v Hollywood Hills se svými štěňátky Everettem a Tuňákem.“

Podle zákona se v Las Vegas mohou dvojice sezdat až od 18 let. Se souhlasem rodičů je to však možné právě již od 16. Matka mladičké Courtney, Krista Stodden, svatbu své dceři schválila. Proti údajně nebyl ani otec.

„Toto manželství zcela podporujeme. Doug je úžasný muž a my ho máme rádi. Courtney byla panna, když si Douga brala, je dobrá křesťanka,“ nechala se slyšet matka mladičké zpěvačky.

Související témata:
Dozorci

Reklama

Další články

Načítám