Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Martina Písaříka v poslední době vídáme hlavně v oblíbeném seriálu Doktoři z Počátků. A jak bývá zvykem, diváci si jej s jeho postavou retardovaného Jarouška, začali ztotožňovat. "Protože jsem v seriálu pořád s kozou, tak i když přijedu s kapelou na koncert, z publika pravidelně slýchám: Jaroušku, kde máš kozu?," přiznal Super.cz herec.

My se s Martinem setkali v divadle Broadway, kde hraje titulní roli v komediálním muzikálu Adam a Eva. Na rozdíl od svých obvyklých hrdinů, kdy bývá například kamarádem hlavní postavy, je tentokrát stále na scéně a může předvést všechny své herecké i pěvecké kvality.

"Jsem rád, že se mohu prezentovat a něco těm lidem dát. Adam je zábavně napsaný, v tom textu jsem se docela našel a hlavně mě baví, že je tam spousta humoru, tak jsem se mohl dost realizovat," míní Písařík.

"Mám ale rád, když mohu pokaždé hrát někoho jiného. Třeba toho retardovaného Jarouška. Toho hraju v určitém svalovém napětí, abych dal postavě charakter, který má mít. Je to dost náročné, když mám ještě ty divné zuby, takže i když tam toho moc nenamluvím, jsem pak docela vyčerpaný," přiznal.

A my na závěr trochu zažertovali a zeptali se ho, kde nechal kozu. "Nevzal jsem ji, protože by Eva žárlila," smál se Písařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám