Hlavní obsah
Článek

Vévoda s vévodkyní z Cambridge oslaví první Velikonoce syna George na jeho první oficiální zahraniční cestě. Pro vzácnou návštěvu je v Austrálii připraven bohatý program na každý z jejich desetidenního pobytu v zemi. Blížící se svátky jsou momentálně tématem číslo jedna, a tak se Kate v bělostných krajkových šatech mohla i s manželem podívat na velikonoční oslavy v Sydney, kde se jí zalíbil beránek Fred.

Oslav se účastnily stovky lidí, které povětšinou víc než celá show zajímali právě William s Kate. Mnozí pro ně měli připravené i dárky. Když se před netrpělivě čekajícím davem s vlaječkami objevila vévodkyně v panenkovských šatech od australské značky Zimmermann, lidé se na ni nemohli vynadívat. Když pak navíc od jednoho z dětí dostala puget květin, klidně by se mohla znovu vydat před oltář.

Manžele na celém programu nejvíce zaujalo stříhání ovcí druhu merino, které jsou proslulé pro svou velmi jemnou vlnu. Využívá se například k výrobě spodního prádla a vyznačuje se tím, že v létě chladí a v zimě hřeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám