Hlavní obsah
Článek

Kdekdo by čekal, že Josef Kokta bude zuřit, když se jeho bývalá manželka Gabriela Partyšová (45) rozhodne přejmenovat synátora, prý kvůli tomu, aby až půjde do školy, neměl kvůli příjmení nechvalně profláklého taťky ostudu. Super.cz se s ním spojil. Co nám ke kroku své bývalé životní družky řekl?

Děti by se malému sice asi mohly posmívat, že koktá, když má takové příjmení, ale Partyšová dala jasně najevo, že jde spíš o rovinu záletů jeho tatínka.

O Pepovi, příteli Ornelly Štikové, s níž má synka (a právě to ho stálo manželství), se ví, že je flegmatik. Jen tak něco ho nerozhází. Přesto nás překvapilo, když jsme se ho na přejmenovávání jeho syna zeptali.

„Bylo to naše společné rozhodnutí,“ tvrdí. To je tedy překvápko! Ani nebudeme hádat, jak moc dobrovolné bylo a co Koktovi případně mohlo hrozit, kdyby nesouhlasil. Třeba mu ale jen bylo šikovně vysvětleno, že jde jen o to posmívání.

„Pro syna to bude lepší,“ dumá Kokta, který přiznává, že se s bývalkou rozhodně nedomlouval na tom, že hned tohle ponížení jeho otcovského ega vytroubí do světa.

Je tu ale ještě jedna věc. Pokud by se Kristian Kokta začal jmenovat po čím dál méně prsatější mamině Partyšové, asi by to bylo z bláta do louže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám