Hlavní obsah
Článek

Vytvořit alespoň jednou za život hit podobný tomu, který se loni podařil tomuto dnes jednačtyřicetiletému umělci, nepochybně touží každý muzikant. Písní Happy triumfoval nejen v hudebních žebříčcích, ale hlavně v srdcích lidí napříč všemi kontinenty. Díky tomu se během několika měsíců objevily desítky verzí videoklipů vytvořených neznámými lidmi prezentujících vždy jednu zemi či město a jejich obyvatele. A právě to před pár dny dojalo tohoto zpěváka až k slzám v televizním rozhovoru s Oprah Winfrey.

Z rozkošného chlapce na fotografii vyrostl rapper, textař, hudební producent a dokonce i módní návrhář Pharrell Williams. Ten v poslední době zažívá obrovský boom, jelikož kromě songu Happy, který má tak pozitivní náboj, nakažlivě chytlavý rytmus a geniální klip, že se dá bez nadsázky považovat za celosvětový fenomén, nahrál ještě dvě mimořádně úspěšné věci. S Robinem Thickem Blurred Lines a s uskupením Daft Punk píseň Get Lucky.

Pharrell zažívá snové období, daří se mu na všech frontách. Koncem loňského roku si vzal svou dlouholetou přítelkyni, modelku a návrhářku Helen Lasichanh. Dvojice spolu má již pětiletého syna Rocketa, kterému Pharrell napsal píseň Rocket’s Theme.

Zpěvák se aktivně věnuje charitě, pomáhá především dětem a mladým lidem z rizikových skupin. Ve své rodné Virginii nechal například postavit centrum pro mládež za 35 miliónů dolarů. V roce 2005 byl časopisem Esquire zvolen nejlépe oblékaným mužem roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám