Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Která žena by netoužila po plných a pevných ňadrech a bohaté hřívě? Léto navíc volá po nových účesech, velkých výstřizích, plavkách a dalších kouscích, které polaskají oko muže a vzbudí zájem žen. Nemusíte nutně na prodlužování vlasů nebo plastickou operaci, své přednosti můžete podpořit i jinak, bezpečněji a šetrněji. Udělejte ze svého dekoltu magnet a ze svých vlasů příslovečnou korunu krásy!

Zaměřeno na ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ňadra jsou pro ženu zároveň radostí i trápením. Od útlého mládí řešíme jejich tvar, velikost, pevnost nebo souměrnost, a právě proto mají na naši psychiku rozhodující vliv. Pokud nejste spokojena se svými přednostmi, nemůže pro vás být léto tou pravou relaxací. Prádlem sice leccos zamaskujete, ale když přijde na topy s odhalenými zády nebo úmorná vedra, která vyzývají k odložení prádla, musíte s pravdou ven. Některé ženy toto řeší plastickou operací, ta je však pro organizmus náročná a ne vždy můžete počítat se stoprocentním výsledkem, nemluvě o potřebě implantáty měnit.

Plnější ňadra díky přírodě. NadraIN FORTE koupíte ve své lékárně nebo na www.nadrain.cz. Při nákupu zadejte kód SP104 a získáte poštovné ZDARMA! Nabídka platí do 15. 5. 2014. Více informací o NadraIN na bezplatné tel. lince 800 311 113

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na českém trhu jsou k dostání různé přípravky na zvětšení prsou pro ženy, které nechtějí podstoupit plastickou operaci. Nejúčinnější je inovovaný doplněk stravy NadraIN FORTE s ještě silnějším a účinnějším složením, než jeho oblíbený předchůdce. Díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a dekoltu a navíc omezuje nadměrné ukládání tukové tkáně v poprsí.

Dokonalé, zdravé a krásné vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít ukázkový dekolt a přitom nevzhledné, matné a třepící se vlasy? To k sobě přeci nejde. Mějte na paměti, že při prvním setkání vás lidé budou z 55 procent vnímat skrze váš celkový vzhled, který do velké míry určují právě vlasy. Teprve pak si všimnou, jak mluvíte a co vlastně říkáte. Zapomeňte na zábaly, domácí recepty nebo masky, vlas čerpá svou sílu a zdraví z pokožky. Pokud je ta špatně zásobena důležitými živinami, nemůže poskytnout vlasové cibulce dobrý základ pro tvorbu vlasu.

Reneval Neo™ nyní zakoupíte se 40% slevou. Přípravek objednávejte na www.RenevalNEO.cz. Při nákupu nezapomeňte uplatnit váš slevový kód SP104. Nabídka platí do 15. 5. 2014

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečný doplněk stravy Reneval Neo™ působí již od 1. týdne pravidelného užívání a jeho složení odpovídá nejnovějším vědeckým poznatkům o výživě a růstu vlasů. Reneval Neo™ obsahuje unikátní Stop-Loss-Hair complex™ tvořený vyváženým množstvím aminokyselin, minerálů, vitaminů, nenasycených kyselin a také extraktů z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Účinné a sofistikované složení Renevalu Neo, obohacené o biotin a zinek, omezuje vypadávání vlasů, podporuje jejich normální růst, a především zvyšuje pevnost vlasů a zabraňuje jejich předčasné lámavosti. Přípravek účinkuje rychle a je na přírodní bázi, takže jej mohou užívat i těhotné i kojící ženy.

Další články

Načítám