Hlavní obsah
Článek

Seznamte se s novou posilou týmu pečující o pohodlí královského páru Williama a Kate a v tomto případě především jejich syna prince George. Třiačtyřicetiletou Marii Teresu Turrion Borrallo manželé najali teprve před měsícem i kvůli jejich oficiální návštěvě Nového Zélandu a Austrálie, která byla pro George prvním výletem za hranice podobného rozsahu.

Tento snímek je také prvním, kdy prince nedrží v náručí jeho maminka Kate, ale zachycuje s ním právě jeho chůvu, jak jej po příletu do Sydney na letišti nakládá do auta.

Maria se narodila ve Španělsku a absolvovala prestižní školu Norland College, kde se studenti učí výchově a péči o prominentní potomky, mnohdy slavných a vlivných rodičů. Během tříletého kurzu se naučila rovněž bojovému umění taekwondo, díky kterému má zabránit případnému napadení. Studenti jsou dokonce školeni na to, jak mají dítě chránit před paparazzi a dalším netradičním dovednostem. Takový kurz přitom vyjde na 36 tisíc liber, v přepočtu 1,2 miliónu korun.

Nenápadná žena je u nejslavnějších rodičů světa zaměstnána na plný úvazek, ale více se k jejím pracovním povinnostem palác nechtěl vyjadřovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám