Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval Shannen Doherty jako Brendu Walshovou v seriálu Beverly Hills 90210. V začátcích natáčení legendárního počinu Aarona Spellinga jí bylo sladkých devatenáct a svými půvaby si získala i seriálového krasavce Dylana. Dnes byste kolem ní na ulici zřejmě prošli bez povšimnutí, stejně jako všichni kromě fotografa, který herečku ve středu odpoledne v Malibu přeci jen poznal.

Doherty právě odcházela v džínách a volném svetru z podniku Duck Dive Gastropub, kam si odskočila na oběd. Překvapením byl její odulý obličej a nateklý horní ret. Že by ‚rekonvalescence‘ po prodělaném zákroku na klinice plastické chirurgie? Faktem zůstává, že Shannon se během let změnila podstatně víc, než její kolegyně ze seriálu Jennie Garth (Kelly Taylor) či Tori Spelling (Donna Martin). Nejspíš bychom jí tipovali i víc než jejích 43 let. Ještě v roce 2003 se přitom nechala fotit pro Playboy.

Brunetka, která proslula rovněž rolí Prue Halliwell v seriálu Čarodějky, prošla třemi manželstvími, ale je bezdětná. To první s Ashleym Hamiltonem skončilo po šesti měsících, druhý svazek s Rickem Salomonem (se kterým aktuálně obnovila manželský slib Pamela Anderson) nechala po devíti měsících anulovat. Vyšlo jí to až do třetice s Kurtem Iswarienkem, za nějž je vdaná od roku 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám