Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Usměvavý klučík na fotce dnes patří mezi drsné slovenské rappery, kteří nejdou pro ostré slovo daleko. Do širšího diváckého povědomí se dostal i díky své účasti v porotě jedné pěvecké show. Rád jezdí v našlapaném bouráku, nestydí se za kontroverzní názory a v posteli si už nějaký ten pátek hýčká vnadnou sexy zpěvačku. Poznali jste ho?

Řeč není o nikom jiném než o rapperovi Rytmusovi (47) (vlastním jménem Patrik Vrbovský). Zakladatel skupiny Kontrafakt rapoval už v první polovině devadesátých let na výběrovce slovenského hip-hopu Zvuk ulice.

S Kontrafaktem debutoval albem Tri špinavé mená. Sólově vydal čtyři desky a úspěchy sklízí po českých i slovenských klubech. Bezesporu patří k nejviditelnějším představitelům slovenské scény. Polovina lidí ho nenávidí kvůli jeho kontroverzním postojům, další ho naopak zbožňují.

Rytmus se nebál zabrousit ani do komerčních aktivit. Vyzkoušel si roli porotce v SuperStar a kouče pěvecké show Hlas Česko Slovenska. Tam působil společně se svou přítelkyní Darou Rolins (51), s níž žije už tři roky.

Reklama

Další články

Načítám