Hlavní obsah
Článek

I ve čtyřiceti má bývalá topmodelka Heidi Klum (50) co nabídnout o hodně mladším mužům... Důkazem je její nový amant Vito Schnabel, se kterým právě dovolenkuje v mexickém Tulumu. Heidi se před ním na pláži i v moři nakrucuje bez horního dílu bikin a lichotí jí, jak to pořád zabírá. Sedmadvacetiletý byznysmen specializující se na obchod s uměním se jí nemůže nabažit a nenechavé ruce jej moc neposlouchají. Velmi důvěrně se ke Klum měl i na mole, kde už to chvílemi vypadalo mládeži nepřístupně.

Po bodyguardovi Martinu Kristenovi je tak Schnabel dalším mužem, který se dostal modelce po rozchodu s exmanželem Sealem pod kůži. Ta však není zdaleka první, u které se mu to povedlo. Navzdory svému věku musí mít Schnabel pro ženy velké kouzlo, jelikož platí za velkého svůdníka se slabostí pro zralé ženy.

Jeho ložnicí dokonce prošlo hned několik známých tváří včetně bývalé supermodelky Elle MacPherson, se kterou randil ve svých jednadvaceti, když jí bylo 44. Dokonce krátce chodil i s Demi Moore, které bylo tehdy 50 a jemu šestadvacet.

Není pro něj nakonec Heidi ještě moc mladá?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám