Hlavní obsah
Článek

Kathleen Turner (59) nepatří k herečkám, které si své kouzlo zachovávají i v pokročilejším věku. Při pohledu na tuto korpulentní dámu je zřejmé, že nejlepší léta má už dávno za sebou.

V 80. letech přitom Turner patřila k největším hvězdám Hollywoodu a šla z role do role. Její sláva tehdy byla na vrcholu a málokterá herečka měla ve filmovém průmyslu takové postavení jako právě ona.

Popularita Kathleen Turner byla srovnatelná s Michaelem Douglasem, který se s ní sešel nejen v dobrodružných filmech Honza za diamantem a Honba za klenotem Nilu, ale ztvárnil také jejího manžela v oceňovaném dramatu Válka Roseových. Turner mohla být ještě slavnější, protože se s ní počítalo i při natáčení kultovních filmů Základní instinkt a Duch. V prvním z nich ji ovšem nahradila Sharon Stone a ve druhém Demi Moore.

Status sexsymbolu si ovšem nezachovala příliš dlouho, protože se na její postavě i tváři začal nepříznivě projevovat přibývající věk. Atraktivní herečka se tak musela přeorientovat na role matek. Přestože se stále věnuje herectví, její kariéra je jen odleskem dřívější slávy. Na udílení divadelních cen v Londýně by v této plnoštíhlé paní dřívější atraktivní krásku poznal málokdo.

Reklama

Další články

Načítám