Hlavní obsah
Článek

Dřív byly kupované pro sílu, později pro krásu, dnes letí kombinace obojího! Lidé totiž objevují nejen mystickou sílu, ale také krásu minerálů, takže se čím dál častěji stávají vkusnou dekorací v mnoha interiérech. To ale neznamená, že ztratily nějaké ze svých léčivých vlastností, takže při správném výběru pro konkrétního člověka dokážou ulevit od bolestí, psychických problémů, a dokonce přinášejí štěstí a slávu, pokud je necháte. Teď si můžete najít ten svůj s jarní slevou až 50 procent!

Ochranný talisman na zkoušky, pracovní pohovory a důležité události

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Měsíční kámen se před staletími používal na vyvolávání velmi živých snů. Panuje názor, že dokáže zvyšovat duševní schopnosti, takže šperk z něj je ideálním talismanem v čase velkých zkoušek, náročných jednání a pracovních pohovorů. Dokáže taky držet na uzdě emotivní reakce, takže s ním budete rozvážnější. Zajímavý je taky jeho vliv na tělo, protože zabraňuje otokům a zvyšuje plodnost. Náhrdelník z tohoto magického kamene koupíte jen za 79 korun. Pokud ho darujete dívce, zamkne do něj všechny své obavy a bude mít čistou hlavu k tomu nejlepšímu výkonu, ať už je jakýkoliv.

Malé kousky, které vás dobíjí energií všude tam, kam jdete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší výběr kamenů určených pro nošení a čerpání síly během dne najdete ve Světě minerálů. Každý kámen je jedinečný, hodí se pro jiné znamení a pomáhá proti jiným nemocem. U nás si může vybrat opravdu každý, protože máme skladem obrovské množství tromlovaných kamenů a placiček, které se skvěle hodí do kapsy nebo pod polštář. Kámen, který zná váš příběh, koupíte přitom jen za 29 Kč!

Harmonizující kámen, který pohlcuje záření a dokáže čistit vodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečně silnou schopnost nasávat do sebe škodliviny z okolního prostředí má Šungit. Efektivně pohlcuje elektromagnetické záření, takže je vhodný k umístění v blízkosti televize - například v obývacím pokoji. Stejně dobře ale izoluje záření z počítače a dalších přístrojů, které často ruší klidný spánek. Šungitová drť zase umí čistit vodu tím, že z ní absorbuje škodliviny, a k tomuto účelu ji stále používají v Norsku a Švédsku. Ochranná pyramida ze Šungitu, která harmonizuje prostředí, stojí 214 korun.

Křišťálové umělecké dílo, které se stane vaším strážným andělem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je symbolem čistoty a nevinnosti. Současně je považován za jeden z nejsilnějších léčivých a ochranných kamenů. Pokud si přestavíme zpodobnění ochrany, napadne nás anděl. Proto je logické, že se tyto dva symboly ochrany spojily dohromady v křišťálového anděla, který se vejde akorát tak do dlaně a bude střežit vaše bezpečí, ale taky léčit všechny nemoci a harmonizovat vaši mysl. Toto malé umělecké dílo koupíte s jarní slevou za 269 Kč.

Vyberte si netradiční velikonoční vejce, jaké jste ještě neviděli

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé drahé kameny se uměle opracovávají do podoby nádherných vajec hrajících všemi barvami. Díky velikonoční akci si můžete udělat neobvyklou výzdobu se slevou až 50 %. Účinky jednotlivých vajec se liší podle toho, z jakého kamenu jsou vyrobeny. Některé uleví od migrény, další pomůžou od závislostí nebo vyléčí žaludek. Nádherně zbarvené kraslice koupíte za 48 Kč!

Další články

Načítám