Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Chantal Poullain (57) opět oslnila svým neutuchajícím šarmem, kterým i tři roky před dovršením šedesátky okouzluje všechny muže v okolí. A nejenom je!

Tentokrát si říkala o pozornost svými ženskými zbraněmi v šatech s odhaleným dekoltem v Divadle Ungelt, kde si společně s hvězdou 70. a 80. let Reginou Rázlovou (76) zahraje v divadelní hře Kurtizána. Premiéra se koná 24. dubna.

A právě hlavní roli kurtizány Ley de Lonval ztvární Chantal, jejíž výstřih nenechal v klidu nejen přítomné pány, ale i samotnou Rázlovou, jež jí do něj před fotografy spiklenecky zírala. Rázlová se na divadelní jeviště vrací po dvaceti letech a zahraje si roli matky „drahouška“ Freda, jehož ztvární Igor Orozovič.

„Je to tak, měla jsem pauzu, ale teď se strašně moc těším. Na divadlo člověk nemůže zapomenout, pořád ho v sobě má. Když mne zavolal umělecký ředitel Milan Hein, vůbec jsem nad nabídkou hrát v tomhle představení neváhala. A kývla jsem i proto, že mi autorka románů Colette není neznámá, a také i z toho důvodu, že jde o výjimečný příběh a že se setkám na jevišti s kolegyní a skvělou herečkou Chantal Poullain. Takže těch dobrých důvodů, proč jsem tady, bylo hodně,“ prozradila Rázlová.

Dramatizace dvou románů Sidonie Gabrielle Colettové je zaměřena na příběh stárnoucí kurtizány, která se na konci kariéry zamiluje do mladého syna své nejlepší kamarádky a kolegyně. Jak se nechal slyšet Pavel Ondruch, režisér a autor textu v jedné osobě, jde o citlivou studii o ženském stárnutí a sexualitě, která je podaná s citem a humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám