Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě před pár měsíci to mezi těmi dvěma vypadalo na malou atomovou válku (krutě se rozhádali a rozešli), když se ale usmířili a začali spolu znovu chodit, jejich vztah dostal tu nejkrásnější jiskru! „Moje přítelkyně Gábina Dvořáková (35) je těhotná. Jsem šťastnej jak blecha. A budoucí maminka už má krásně něžné těhotné oči,“ tetelí se radostí Vašek Noid Bárta (43).

Ten Super.cz potvrdil spekulace, které se začaly šířit. „Asi nás někdo společně zahlédl na gynekologii. Gábinka je ve čtvrtém měsíci těhotenství a rozhodně nejde o žádný úlet. Shodli jsme se na tom, že chceme mít spolu dítě, takže to je naprosto plánované těhotenství,“ tvrdí Noid.

Ten nyní začíná pociťovat obrovský strach. „Máme se moc rádi a věřím, že naše miminko bude krásné. A bude to určitě kluk, to cítím. Ale bojím se, aby všechno dopadlo dobře a oba byli v pořádku,“ tvrdí.

Společně teď plánují budoucnost v novém domečku, který si hodlají pořídit, i o svatbě se hovoří. „Není to ale ještě na pořadu dne,“ dodal Noid, s nímž se fanoušci mohou podělit o radost z očekávaného potomka ve dnech 25. a 26. dubna na jeho dvojkoncertu v divadle v Karlíně.

Tam bude mít za zády symfonický orchestr, jako hosté ho přijdou podpořit Bára Basiková, Ondřej Brzobohatý, Emma Smetana a houslistka Gabriela Demeterová.

Reklama

Další články

Načítám