Hlavní obsah
Článek

Většina žen lačnících po větších ňadrech si na ně musí také sama našetřit, a to mnohdy trvá i několik let. Ne však v případě okouzlující třiadvacetileté brunetky z Cramlingtonu na severovýchodě Anglie Gemini Smith. Té stačilo ke splnění snu hodně málo. Pouhá registrace na jednom serveru a pak chatování s muži ve volném čase.

Žádné sprosťárny za tím ale nehledejte. Na web MyFreeImplants.com se přihlašují slečny a ženy, které by si přály podstoupit operativní zvětšení ňader, ale nemají na to dostatek prostředků. Popíší zde svůj příběh a psychické problémy, které jim malé poprsí způsobuje, a už jen čekají na někoho, kdo by si s nimi chtěl vyměnit pár zpráv. Za každou, která dívce dojde, přitom dotyčná inkasuje jeden dolar.

Gemini svůj drobný hrudník prý vždy nenáviděla a připadala si kvůli němu jako dvanáctiletý chlapec. Upadala dokonce do depresí, ale díky americkému webu se z ní stala sebevědomá mladá žena s proporcemi modelky.

Po třech měsících dopisování po internetu Gemini vydělala v přepočtu 147 tisíc korun potřebných k tomu, aby jí na klinice z jejích jedniček (34A) plastický chirurg vytvořil plnější čtyřky (34DD).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám