Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno maličké zaváhání během ostře sledované oficiální cesty po Novém Zélandu a Austrálii s manželem Williamem (41) a synem Georgem hned v úvodu stačilo, při příletu do Austrálie neponechala vévodkyně Kate (42) nic náhodě. Větru tentokrát nedala šanci a díky vkusně zvoleným žlutým šatům a jejich úzkému střihu se ke smůle všech princezniných obdivovatelů repete odhalených nožek z Nového Zélandu nekonalo.

Letoun mířící z Nového Zélandu s vévodou a vévodkyní z Cambridge dosedl na letiště Kingsford Smith v Sydney ve středu odpoledne. První kroky manželů, kteří zde pobudou deset dní, zamířily k proslulé Opeře v Sydney, kde na ně již netrpělivě čekaly stovky lidí. William s Kate rovněž zapózovali před gigantickým ocelovým mostem Harbour Bridge a poté se odebrali na recepci, která pro ně byla v Opeře přichystána.

Žlutobílé pouzdrové šaty Kate pocházejí z nové kolekce srbské návrhářky Roksandy Ilinčić pracující již léta v Londýně. Kromě Kate už oblékala i Michelle Obamu, manželku britského premiéra Davida Camerona Samanthu Cameron či mnohé hvězdy šoubyznysu jako Lady Gaga, Kate Hudson či Gwyneth Paltrow.

Reklama

Další články

Načítám