Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní krásce Nele Slovákové (34) se daří úspěšně zhodnocovat své silikonem vycpané poprsí. Plastickým chirurgem vylepšené tělo opět vystavila před objektivem fotoaparátu a vznikly opravdu odvážné snímky.

„Za objektivem stál kamarád Honza, takže nebyl důvod se stydět. A vlastně v takových situacích se obecně nikdy nestydím,“ komentuje Nela fotky, na kterých pózuje ve spodním prádle se zbraní v ruce, a jedním dechem dodává: „Není tam nic vidět. Jsou to hezké nesprosté fotky.“

Slováková se v akci během focení nikdy nestydí. Až když se za ní zabouchnou dveře domova, začne o svých skutcích přemýšlet a někdy se začervená. „Vlastně jsem exhibicionista a takové věci mě baví,“ říká dívka, která zvítězila v hanbaté reality show Hotel Paradise.

Ze zmíněného focení vznikly vlastně nejen tyto dvě rajcovní fotky, ale i něco jiného - díky této zkušenosti se obohatil Nelin partnerský život. Přímo na place přeskočila mezi ní a jistým dotyčným jiskra. „Je to v začátcích, takže krásný. Pokud nepřijde zásadní problém, jako je u mě lež nebo nevěra, mohlo by to být navždy,“ říká Nela a na téma nový vztah uvádí: „Bylo by to fajn, kdyby spolu zůstávali lidi do konce života jako naše babičky a dědečkové.“ Tato její myšlenka možná ostře kontrastuje s právě zveřejněnými snímky, ale obrázek si už udělejte sami.

Reklama

Další články

Načítám