Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) už brzy přivede na svět druhého potomka. Sympatické blondýnce, která dnes slaví šestatřicáté narozeniny, těhotenské bříško moc sluší.

Požehnaný stav jí ostatně přidával půvaby i před šesti lety, kdy čekala syna Lucase. Toho má moderátorka s řeckým expřítelem Nikem, který společně s Luckou moc často vídán nebyl.

Zato tatínek druhého potomka, sporťák Michal Hrdlička, se po boku Borhyové objevuje často a doprovází nastávající maminku snad na každou společenskou akci. Fešák s exotickým zevnějškem Hrdlička ostatně vedle blondýnky Borhyové vypadá jako Ken vedle své vyvolené Barbie.

Nastávající tatínek nevynechá jedinou příležitost, aby před blesky fotoaparátů nepohladil zakulacující se bříško sličné moderátorky, která i čtyři roky před dovršením čtyřicítky vypadá pořád fantasticky.

Veselku sympatický páreček plánuje až po porodu. „Abych si to užila úplně komplet, tak je asi lepší počkat. Je to zbytečné, unáhlené, máte problém i s výběrem šatů, nezatančíte si. Není kam spěchat,“ řekla nedávno Super.cz Borhyová. Se zakulaceným bříškem tak moderátorku ve svatebních šatech neuvidíme.

Reklama

Další články

Načítám