Hlavní obsah
Článek

Proč v Ordinaci nedopadl románek krásné Vietnamky Tien s doktorem Hanákem a charizmatický lékař si místo s ní užívá s kolegyní Blechovou? Představitelka zdravotní sestřičky Ha Thanh Nguyen to konečně prozradila. A scenáristé s tím nemají pranic společného.

Ha Thanh původně nastoupila do seriálu jako poradkyně, teprve poté zaujala tvůrce natolik, že dostala jednu ze stěžejních rolí. Mladá Vietnamka měla ovšem oprávněný strach, že by obdobně jako další seriálové postavy mohla vystřídat bezpočet milenců a vztahů a rozhodla se pojistit se proti tomu pečlivě formulovanou smlouvou.

"Nechtěla jsem mít v seriálu velké intimní a odhalenější scény. Proto jsem nechala dát do smlouvy formulku, která mi tenhle požadavek zajistí," řekla Blesku s tím, že se obávala, jak by na takové scény reagovala vietnamská komunita, která je zatím mnohem prudérnější než česká.

Tudíž se s největší pravděpodobností pohledu na tělo půvabné Ha Thanh v seriálu nedočkáme, i když by určitě bylo oč stát, jak je vidět na snímku, kde se zatím odhalila snad nejvíce, když se účastnila wellness dne seriálových hereček z TV Nova a nechala se vyfotit v sauně zabalená v prostěradle.

Reklama

Další články

Načítám