Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejista Jiří Hudler (27) má novou lásku. A zase modelku. Měsíc randí s Hanou Chymčákovou (30), bývalou nejlepší kamarádkou Agáty Hanychové (38). Ta jí ale vyrazila z práce poté, co zjistila, že si její důvěrnice začala s Hudlerem. Agáta s hokejistou randila před osmi lety a je její životní láskou.

Chymčáková se s Hudlerem seznámila v baru Kozička. Od té doby se už od sebe nehli ani na krok. Nyní je ale čeká první zkouška. Po měsíčním vztahu odlétá Hudler zpět do Detroitu, kde mu začíná hokejový camp.

"Hanka se tam brzy chystá. Jakmile bude mít Jirka trošku volněji, letí za ním," řekla Super.cz blízká kamarádka Chymčákové, která v posteli Jiřího Hudlera nahradila topmodelku Simonu Krainovou (51).

Ta hokejistovi dala kopačky poté, co se provalily jeho nevěry. Poslední kapkou byly paparazzi fotografie Hudlera z vykřičeného domu a zpověď prostitutek, které barvitě vyprávěly, jak strávily noc s Hudlerem. Chymčáková, která se modelingu věnuje od sedmnácti let, se tedy má na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám