Hlavní obsah
Článek

Spekulovalo se o tom, že má mít cosi s jakýmsi čutálistou, ale i kdyby to byla pravda, tenhle vztah je minulostí! „Žádného fotbalistu nemám. Ani jiného chlapa. Jsem sama a mám práce nad hlavu, takže si to užívám,“ tvrdí silikonová hvězda českého modelingu Dominika Mesarošová (38). Ta se na nedávném pobytu v Egyptě takhle producírovala před foťákem, až její půlky přilákaly k čumendě i delfíny!

Mesarošová byla v Africe s partičkou dívek v rámci projektu, během něhož slečny učí všem dovednostem modelek. „U některých dívek za ten týden, kdy pilujeme chůzi a další potřebné věci, vidím vždy ohromné pokroky. Za čtyři ročníky už se nám přihlásila spousta opravdu krásných a nadějných dívek,“ říká sexbomba, která po módní přehlídce v resortu v Hurghadě vybrala i vítězku čtvrtého kurzu.

Stala se jí devatenáctiletá Lucie Sedláčková z Děčína, která vyhrála nafocení profesionálního booku, péči o vlasy od špičkového kadeřníka a hlavně péči od Dominiky, která se pomalu, ale jistě stává i manažerkou. „Lucku jsem si vybrala, jelikož má velmi zajímavou tvář, je to také milá a tvárná dívka, s kterou bude radost spolupracovat,“ dodala Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám