Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že alespoň někdo v zapeklitém vztahovém propletenci kolem Ivety Bartošové (†48) si zachoval chladnou hlavu a smysl pro humor. Po oznámení Josefa Rychtáře (65), že manželku Ivetu vezme do Itálie na dovolenou, se jeho syn Pepa rozhodl zaprovokovat. „Tím, že někdo někomu slíbí Itálii, tak to neznamená dovolenou, doprčic!“ napsal na antistránku zpěvačky na sociální síti. Jako by naznačoval, že jeho nevlastní maminka dostane od táty spíš než zájezd na ústa…

Josef Rychtář mladší už je delší dobu s otcem na nože (v jednu chvíli i naprosto doslova) hlavně kvůli jeho chování k bývalé manželce a Pepově matce Darině Nové. Nedávno také proti němu svědčil u soudu, ale vždy říkal, že se snaží být nestranný a že klidně vyhuboval i své rodičce, když se nechovala dobře.

Kolikrát byl prý svědkem toho, jak se Ivetě, která samozřejmě vůbec nepije (a taky nikdy nepila), brutálně motal jazyk a o jejím soukromí ví víc než většina z nás.

Nelze se mu asi divit, že si rád udělá na adresu dámy, která mu rozvedla rodiče a zničila vztahy v celé rodině, legraci.

To druhý syn Jan je jiný kalibr. Ten, když Iveta od jeho otce utekla k Macurovi, tvrdil, že si celou dobu, co se s ní vídal, tajně pořizoval nahrávky a videa, kterými ji může zdiskreditovat. Od té doby je opět téměř neustále v její blízkosti. Tak uvidíme, kdy záznamy tenhle povedený a charakterní synek vytáhne na světlo boží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám