Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světově úspěšná topmodelka Linda Vojtová v Česku natočila zbrusu nový reklamní spot na karlovarskou minerální vodu.

Po krásné Haně Soukupové, která před lety oslnila v originálních vodních šatech, vsadila známá minerálka na další slavné jméno.

Kráska a zvíře, tak by se dal popsat jeden z motivů nového spotu. Linda Vojtová oslňuje v nádherných šatech s odhaleným dekoltem v obležení exotických zvířat. Modelka se ocitne tváří v tvář nebezpečnému králi zvířat, před nímž vypadá jako křehká, ale odhodlaná žena. Na reklamní spot se exkluzivně na Super.cz ještě před světovou premiérou podívejte ve videu.

Režisérem spotu se stal Matthias Zentner, německý režisér a fotograf, který se proslavil zejména díky vizuální propracovanosti svých děl. Italský kreativní nápad pojal režisér velmi originálně a do takřka filmového příběhu zakomponoval vše, co bylo zapotřebí - krásnou ženu, divokou exotickou zvířenu, historické kulisy a luxusní vůz. Ve spotu se tak objevil historický automobil Tatra 87, který je dodnes považován za jeden z nejkrásnějších vozů historie.

Osmadvacetiletá topmodelka přiletěla do České republiky natočit spot z New Yorku, kde žije se svým snoubencem, hudebníkem a producentem Jamisonem Ernestem. A že ji hudebně nadaní muži provázeli a provázejí jejím životem, dokládá i fakt, že jejím dědečkem není nikdo jiný než slavný hudební skladatel Vadim Petrov.

Kromě fascinující vizuální stránky spotu se nezapomnělo ani na hudební složku. Zvolená píseň One day I will fly away se proslavila zejména díky úspěšnému muzikálu Moulin Rouge, kde ve filmovém zpracování zazněla z úst Nicole Kidman.

V českých vodách se ho úspěšně zhostila zpěvačka známá pod jménem Charlie One, britská Pražanka a členka úspěšné skupiny Ohm Square.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám