Hlavní obsah
Článek

Koncem prosince jsme vám představili mladou anglickou herečku proslulou převážně z hudební televize MTV Vicky Pattison (36) jako nekorunovanou královnu hubnutí mezi celebritami a přiklepli jí rovněž ocenění proměna roku. Šestadvacetiletá brunetka totiž loni zvládla shodit dvacet kilo a z původní velikosti oblečení 44 se dostala na téměř ‚modelkovskou‘ šestatřicítku. Vicky si rázem začala užívat pozornosti a zájmu mužů a vymetala jeden klub za druhým. Jelikož ale rozhodně nepatří mezi abstinenty, noční život prolitý sklenkami alkoholu se na její postavě začal podepisovat.

Pattison, která s velkou pompou vydala i vlastní cvičební DVD nazvané 7 Day Slim, přiznala, že kvůli noční zábavě a popíjení znovu nabrala část toho, co pracně shazovala. Odhadla to přitom zhruba na šest kilo.

„Pracuji na sobě tvrdě, ale už to není to hlavní, co dělám. Vrátila jsem se ke svému párty životu, tak se to trochu projevilo. Pořád se ale vejdu do oblečení a cítím se skvěle, když jdu večer pařit. Takhle se moje tělo cítí pohodlně. Lidé říkají, že jsem možná zašla příliš daleko a jsem na hubnutí závislá, ale to já nikdy nebudu,“ říká Pattison.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám