Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos v lednu do kin vtrhl zatím poslední počin Martina Scorseseho Vlk z Wall Street, ve kterém zazářil Leonardo DiCaprio (49) natolik, že si vysloužil nominaci na Oscara, kterou bohužel už počtvrté nedokázal proměnit. Kromě mimořádného hereckého výkonu ale diváci mohli obdivovat i jeho sošné tělo a pevnou muskulaturu. O tu ale od loňského natáčení pomalinku přichází, jak je vidno ze snímku z jeho dovolené na Bora Bora.

Na tichomořský ostrov odjel Leo minulý týden se svou německou přítelkyní Toni Garrn (21), ke které se po půlroční pauze znovu vrátil. Dvojice spolu tráví každou volnou chvilku a rozhodně to nevypadá, že by se nudila.

Přestože jsou oba pracovně vytížení, dovedou si skloubit čas, aby alespoň párkrát do týdne v jejich domovské Kalifornii podnikli něco společně. Ať už je to hudební festival, návštěva bazaru s hudebními nosiči, vyjížďka na kole či nákup ovoce a zeleniny na místních trzích. Je vidět, že mladá partnerka Leovi prospívá a rozhodně po jejím boku nestrádá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám