Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ester Janečková (51) těžko skrývala rozpaky, když se dozvěděla o tom, že Česká televize uvažuje o zrušení pořadu Pošta pro tebe. Pořad, který spojoval rozervané osudy obyčejných lidí, by podle neoficiálních informací měl být po devíti letech zrušen.

„Musím se přiznat, že jsem z toho smutná. Poštu pro tebe mám ráda a zvykla jsem si na ni,“ svěřila se nám Ester.

Televize prý prodlužovala fungování pořadu automaticky každého půl roku, a tak byl celý natáčecí tým každých šest měsíců připraven na to, že stávající období může být to poslední. „Už v minulosti se otevřeně řešilo, že pořad skončí, pro moderátorku bylo ale velkým překvapením, jak se nyní o změnách ve vysílacím schématu televize dozvěděla. „Já jsem se vlastně informaci o ukončení pořadu dozvěděla z médií. Dneska mi na základě zpráv v novinách volali, že se vlastně vůbec neví, jestli náš pořad končí,“ svěřila se s jiskřičkou naděje Ester.

Moderátorku nová skutečnost zaskočila, neboť se prý sledovanost jejího pořadu drží na velmi dobrých číslech a její tým má stále spoustu zajímavých námětů. „Asi nikdy by nenastal ideální moment skončit. Nikdy totiž nenastane čas, kdy bychom si řekli, že jsme pomohli všem,“ říká sympatická brunetka a jedním dechem dodává: „Beru to jako bonus, že Pošta vydržela devět let. Pokud pořad ukončí, tak to vnímám tak, že byla potřeba změna, pokud ne, tak budu ráda.“

Pro matku tří dětí Ester Janečkovou je Pošta pro tebe ještě s pravidelným moderováním Sama doma hlavní pracovní aktivitou a zásadním příjmem do rodinného rozpočtu. Výpadek tohoto příjmu by proto pochopitelně pocítila. „Platíme dost vysokou hypotéku, takže Pošta pro tebe je pro mě existenční,“ říká Ester, která si je prý ale velmi dobře vědoma, že nějak bylo a nějak bude. „Určitě to není tak, že naše situace bude zoufalá. Můj manžel je velmi aktivní a vytížený doktor. Nechci znít jako podivný fatalista, ale jsem přesvědčená o tom, že nějaký nový projekt zase vznikne. Dneska jsem byla na pohřbu svého kolegy a kamaráda, o kterém jsem si myslela, že tady s námi bude ještě dlouho. Po takových zkušenostech člověk začne vnímat tyhle pracovní věci jako strašně malicherný. Pokud nejde o život, tak nejde o nic.“

Reklama

Další články

Načítám