Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z největších favoritek České Miss, kráska, která vyrůstala v dětském domově, Veronika Kašáková, ve finále neuspěla, přesto jí přichází řada prestižních nabídek. Sexy blondýnka to bere jako velkou zkušenost.

"Samozřejmě nějaký smutek pociťuji, ale spíše, že to skončilo. Dala jsem do té soutěže maximum, a nikdy jsem nedřela jako před finále. Je pochopitelné, že mi to je líto. Budím se ráno a říkám si: Co teď? Najednou zmizelo něco, čemu jsem se věnovala na sto procent půl roku," říká Kašáková.

"Nepláču, že to skončilo, směji se, že se to vůbec stalo. Věřím, že mě někde čeká něco velmi krásného, nikdy nepřestanu věřit. Mám velkou víru v sama sebe a akorát jsem si dokázala, že umím věci dotáhnout do konce a že umím dřít. Byla to úžasná zkušenost a já jsem šťastná, že jsem se dostala až do finále. Měla jsem několik favoritek a vítězství mě nepřekvapilo," upřesňuje sexy modelka.

"Pro mě osobně je vítězství můj život! To, že jsem vyhrála nad svým osudem, že žiji tak, jak žiji a že jsem to dokázala sama. Vím, že má druhá polovina života bude nádherná. Nic není zadarmo, ale je na nás, jestli chceme žít jako smolař, nebo jako vítěz. Česká Miss mě změnila, udělala ze mě dámu a já jsem jim za to nesmírně vděčná, a pokud bude možnost, modelingu se budu věnovat dál, protože to je můj sen. Vyhodí mě dveřmi a já se vrátím oknem," uzavřela Veronika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám